نهم اکتبر مصادف با هفدهم مهر ، به نام روز جهانی تخم مرغ ، نام گذاری شده تا ارزش غذایی این ماده در سلامتی بیشتر معرفی شود .
تخم مرغ به عنوان یک منبع غذایی طبیعی وکامل مطرح است ، تخم مرغ دارای پروتئین با کیفیت بالا و دارای 9 اسید آمینه ضروری و مقدار قابل توجهی ازویتامین ها و مواد معدنی ضروری است .پروتئین تخم مرغ یک پروتئین کامل ، قابل جذب و دارای بیشترین اسید آمینه های ضروری برای بدن است که درصد جذب بالایی دارد ، پروتئین تخم مرغ هم در سفیده و هم در زرده آن موجود است که نسبت آن60 درصد به 40 درصد است .
جهت ایجاد فرهنگ تغذیه سالم برآن شدیم که صبحانه مشترکی با عنوان صبحانه تخم مرغی بین دانش آموزان برگزار کنیم .